6 oktober 2015
a
A
smurfen
hallo,
vadaag wat gaan surfen met de pimannekes. 'T was leuk, we wilde even het materiaal uittesten dat ik voor senegal had gekocht. Al een geluk want der was al direct ne mastvoet kapot. Morgen preberen in te ruilen.
Een beetje surfles gegeven en zelf ook efkes wa planken aant testen geweest. Manne tzit wel goed denk ik.
Natuurlijk ook efkes aant reflechieren (nadenken, overzien) geweest.
Heb besloten om die voorgestelde surfplank verlopig toch nog niet in ontvangst te nemen.
Ousman en kids ik ga hier eerst efkes wa proberen bij te slapen, hier en daar ook nog iet te regelen: wa bezoekske brengen bij kammeraden en dankom ik eraan. As't sneller ?moet?, geef dan een seintje.
Wel nog een leuk zeiltje Nielpriede combat 4.2 gaan ophalen bij Fast Lilli. Had de combat 3.7 (RASTA) al. Dus 't word een leuke collectie.
Hem ook nog een ideeke om is in de psychiatrie anex pharmaseutische industrie te gaan aankloppen.
GALLIS (=geld) NEGNA (graag).
Bij de Pi mogen jullie altijd langskomen voor een cursus vruchtbare grond maken. Hij is wel nen hardwerkende zelfstandige dus hij kan niet meekomen. Checken jullie al is of dat die visums geregeld kunnen worden.
En ideetje van de mattekes met een rood lintje krijg je bescherming van ons, zodat we kunnen checken of ge te vertrouwen ben (we kwamen in een rollenspelltje op dit idee) !MOETEN DIT NOG VEEL CONCREET REGELEN, DUS NI TE SNEL Hé :)
T is tijd dat we is gaan praten hé, 't hé lang genoeg geduurd.
Ik wil wel is checken of kik over die visums is met den Bever kan praten. Denken, Durven en Doen zekers.
allé dan alle slogans op een rijtje. Ik kies voor SOLidarité.
Manne, I never gonne give up, stir it up.
Hang Loose